Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΚΤΕΛος στον κίνδυνο

Όλα τα χωριά της επαρχίας Θηβών, που τώρα πια ανήκουν στον Καλλικράτειο Δήμο Αλιάρτου, εξυπηρετούνται και από τα δύο ΚΤΕΛ που απλόχερα η Βοιωτία μας παρέχει.

Πολλοί πολίτες αυτών των περιοχών επιλέγουν το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς το οποίο πάει απευθείας και με ελάχιστες στάσεις προς Αλίαρτο κάνοντας στάση στη διασταύρωση Μαυρομματίου.

Ο κόσμος που ανεβοκατεβαίνει είναι πολύς. Και ο κίνδυνος που διατρέχουν ακόμη μεγαλύτερος. Παρόλο τον φωτισμό της διασταύρωσης, η πλευρά του ρεύματος προς Αλίαρτο δεν προσφέρει χώρο για να εξυπηρετήσει αποβίβαση (ή επιβίβαση).

Ο ταξιδιώτης οφείλει να πατήσει τα αγριόχορτα σέρνοντας την βαλίτσα του και να λαχταράει βλέποντας τα αυτοκίνητα που αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες στις ευθείες αυτές. Ακόμη δεν έχουμε θρηνήσει συμπολίτη από αυτήν την κατάσταση, αλλά οφείλουμε να προνοήσουμε.

Μια διάβαση, ένα φανάρι, μια προειδοποίηση, μια στάση, μια πλακόστρωτη πλατφόρμα, μια υπόγεια διάβαση ή οποιαδήποτε άλλη πρόβλεψη πρέπει να ληφθεί ώστε να τελειώνουμε με μια επικίνδυνη πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε ο σχολιασμός σας να μην είναι προσβλητικός καθώς και να μην αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε σχόλιο δεν φέρει ευθύνη ο δ.