Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

διαδρωμείς & μη είπαν:

Ικανοποιημένοι από το πρώτο βήμα του Εργαστηρίου βγήκαν από την αίθουσα "Αλέξανδρος Κοφίνης" του Συνεδριακού Κέντρου Θηβών οι πολίτες που παρακολούθησαν την ομιλία του κου Χ. Γιανναρά καθώς και οι διαδρωμείς.

Διαβάστε πως το είδαν.
 
"Ο Γιανναράς ήταν πραγματικά πολύ εύστοχος στις τοποθετήσεις του, με καθαρές απόψεις, χωρίς υπεκφυγές και απλός στο λόγο του. Είπε πράγματα που δύσκολα τα ακούς στις μέρες μας.

Συγχατητήρια στον Διαδρωμέα για την εκδήλωση. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πραγματικά σπάνιες για μια επαρχιακή πόλη.
"

- Dino (στο ιστολόγιο exeisminima.gr)

"Eίχα δυσπιστία για το προσωπο. Tελικά ευτυχώς που κατέβηκα στο συνεδριακό. Ήταν ωραία κουβέντα."

- Γκίκας Κ. (στο ιστολόγιο exeisminima.gr)

"Μακάρι τέτοια άτομα να επισκέπτονταν πιο συχνά τη Θήβα."

- Ζήνων (στο ιστολόγιο exeisminima.gr)

"Ήταν ένα εποικοδομητικο απόγευμα για όλους μας.Ήταν μια συζήτηση που με εξέπληξε προσωπικά , μου γέννησε προβλήματισμούς και ερεθίσματα για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εκδήλωση,χώρις όμως να μην υπάρχουν οι εξαιρέσεις."

- Σπύρος, δ

"Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, το κοινό έδειξε να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και κυρίως φάνηκε από τα σχόλια ότι ενθαρρύνεται η πρωτοβουλία του Δ!"

- Χριστίνα, δ

"Γράφω μερικές μέρες μετά, για να έχει κοπάσει ο ενθουσιασμός από την άκρως επιτυχημένη - κατά γενική ομολογία των παρεβρισκομένων - εκδήλωση. Η αίσθηση που έχω πλέον είναι ότι ο δ έκανε ένα σημαντικό βήμα."

- Γιώργος, δ
 
Θα έχετε φωτογραφικό υλικό και κάποια αρχεία ήχου με μέρη της συζήτησης σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε ο σχολιασμός σας να μην είναι προσβλητικός καθώς και να μην αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε σχόλιο δεν φέρει ευθύνη ο δ.